,

Lunaris Wijn Chardonnay Callia


Lunaris Wijn Chardonnay Callia – De druiven zijn handgeplukt vroeg in de ochtend. De ontsteelde druiven zijn gekneusd om most te verkrijgen. Het droesem wordt verwijderd op 8 graden Celsius, het most wordt vervolgens apart gelegd en met geselecteerd gist ingeent. Fermentatie gedurende 15 dagen, op een temperatuur tussen 15-16 graden. De wijn heeft geen houtopvoeding gehad.

8,25

Product totaal
Opties totaal
Totaal

Lunaris Wijn Chardonnay Callia


  • Naam: Lunaris, Callia
  • Land: Argentinie
  • Gebied: San Juan
  • Druif: Chardonnay
  • Omschrijving :De wijngaarden zijn gelegen in Caucete, 650 meter boven zeeniveau. De bodem is oorspronkelijk alluviaal, vanwege de hellingen. De wind uit Pie de Palo Mount draagt bij aan de zanderige textuur. De wijnstokken krijgen een optimale hoeveelheid vocht vanwege de irrigatie met vers water, afkomstig van het Andes gebergte.
  • Rijping: De druiven zijn handgeplukt vroeg in de ochtend. De ontsteelde druiven zijn gekneusd om most te verkrijgen. Het droesem wordt verwijderd op 8 graden Celsius, het most wordt vervolgens apart gelegd en met geselecteerd gist ingeent. Fermentatie gedurende 15 dagen, op een temperatuur tussen 15-16 graden. De wijn heeft geen houtopvoeding gehad.
  • Combineren : Bij de borrel.
  • Streek : San Juan
  • Bewaren : 2-3 jaar
Makkelijk en snel Lunaris Wijn Chardonnay Callia online bestellen!
Het online bestellen van Lunaris Wijn Malbec is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een enorm assortiment kwaliteitswijnen, whisky’s en geschenken, bestel je ook vanuit België en Duitsland de mooiste dranken voor thuis of zakelijk. Voor vragen en/of bestelmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice!
Artikelnummer: 13982701 Categorieën: , Tag:
Gewicht 1.5 kg
Alcoholvrij

Nee

Bewaren

2-3 jaar

Druivenras

Regio

San Juan

Sluiting

Schroefdop

Type wijn

Wijnhuis

Lunaris

Land

Argentinië

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lunaris Wijn Chardonnay Callia”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…